top of page

Tehdään yhdessä mainosväline

jollaisesta olet aina haaveillut.

Toteutan kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

Keskity omaan osaamisesi, ylläpidän ja päivitän sivustoa puolestasi.

Kotisivut ovat keskeinen palapelin pala kasvuun pyrkivälle yritykselle. Nykyajan digitalisoituvassa maailmassa läsnäolo internetissä on välttämättömyys. Kotisivut tekevät yrityksestäsi vakavasti otettavan ja auttavat tavoittamaan uusia potentiaalisia asiakkaita. Kotisivut ovat paikka, josta asiakkaat tietävät saavansa luotettavaa tietoa yrityksestäsi ja sen tarjonnasta. Kotisivut tarjoavat myös mahdollisuuden erottua kilpailijoista.

Onko yrityksesi jo Facebookissa?

Nyt on oikea hetki ottaa sosiaalinen media haltuun. Tiesitkö, että sosiaalisen median kautta voit tavoittaa uusia asiakkaita tehokkaasti ja edullisesti? Mainosten kohdentaminen juuri oikealle kohderyhmälle on taito, jonka avulla teet yrityksesi tunnetuksi jo muutamassa kuukaudessa. Luotettavuus kasvaa, kun asiakkaat voivat seurata yrityksen tarjontaa omasta matkapuhelimesta.

THE APP

Kotisivut itsellesi tai yrityksellesi

Kotisivut tavoittavat asiakkaasi kellon ympäri

Kotisivut ovat investointi, jotka osaavan tekijän toteuttamina maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Sisältö

Autan sinua sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa, tai teen kaiken puolestasi.

Palvelu

Asiakkaanani saat aina henkilökohtaista, nopeaa ja luotettavaa palvelua.

Turvallisuus

Verkkosivuni ovat turvallinen valinta. Päivitän ja ylläpidän verkkosivustoa puolestasi.

  • MG Design

Valitse klassinen tyyli tai ole rohkea ja erilainen valmiina uusiin seikkailuihin

Persoonalliset verkkosivut

Uuden asiakkaan hankkiminen on viisi kertaa kalliimpaa kuin vanhan asiakkaan pitäminen. Toimiva verkkosivu mahdollistaa hyvän asiakastuen ja tyytyväiset asiakkaat – jotka jäävät pysyviksi ja palaavat kerta toisensa jälkeen.

Tee vaikutus asiakkaisiin

Hyvä asiakkuudenhallinta on asiakkaille iso ilo. Positiivisesti yllätetyt asiakkaat ovat tyytyväisempiä, jäävät pysyviksi ja vielä puhuvat muille lämpimästi kokemuksistaan. Parhaimmillaan uudet asiakkaat tulevat luoksesi kuin itsestään!

HOW IT WORKS

Kasvata yrityksesi arvoa

Kerro tarina ja ota asiakkaat huomioon.

Tiesitkö, että verkkosivu tai verkkopalvelu voi toimia myynnin kasvattajana, vaikka yritykselläsi ei olisikaan varsinaista verkkokauppaa? Jotta onnistut valjastamaan verkkosivusi myynnin kasvattamiseen, tulee sivustosi sisältö olla hyvin suunniteltu.

 

​Sivuston käyttäjälle, asiakkaalle, käytettävyys on myös tärkeää. Kuka tahansa ärsyyntyy, ellei tajua mitä sivustolla pitää tehdä, mistä hakemansa löytää. Sellaisen sivuston sulkee äkkiä. Erityisen vaatimuksen synnyttää se, että sivustoa pitää voida käyttää kaikilla laitteilla. Tämä on tekninen kysymys, josta käyttäjä ei useinkaan ole tietoinen. Sen sijaan www-sivuston sisältö, teksti ja kuvat, ovat lähellä käyttäjää. Hänen pitää ymmärtää, mitä sivustolla on ja miten häntä autetaan ja ohjataan oman asiansa hoitamiseksi.

ABOUT US
TESTIMONIALS

Ota yhteyttä

Tehdään yhdessä mainosväline
jollaisesta olet aina haaveillut.

Markus Grahn | Lahti

  • MG Design

Kiitos, viestinne on vastaanotettu.

CONTACT
bottom of page